Inici
Divendres, 03 abril 2020 08:41

QUE EL CONFINAMENT NO ET FACI PERDRE EL NORD

Com trobar hi sentit

S’acumulen dies i més dies entre les parets de casa. Som joves i estem confinats. N’estem farts, però no hi podem fer res per canviar-ho. Això sí, podem aprendre a gestionar el que ens estar passant i donar-hi sentit! La Direcció General de Joventut ha publicat dues guies amb consells pràctics perquè les persones joves i els professionals de joventut puguin gestionar el confinament amb equilibri emocional omplint de sentit vital i utilitat personal la situació de confinament i que, més enllà del cop en els aspectes socioeconòmics, també impacten en la salut mental de la gent jove. Acompanyem-nos en aquest moment de confinament i mantenim l’equilibri emocional, l’ànim de superació i l’esperit cooperatiu.

Aquesta és la Guia per a JOVES

 

Com trobar hi sentit 2

Aquest és la Guia per a PROFESSIONALS que treballen amb joves

 

Consultori

Aquests dies es barregen tantes emocions que al vespre ja no sabem ni com ens sentim. Això és una muntanya russa. L’acompanyament és bàsic per poder sentir-nos millor.

Si et sents malament, no dubtis en utilitzar el consultori psicològic en línia que s’ha habilitat a la web d’Adolescents.cat . Trobareu el consultori AQUÍ